Олена Поліщук (Безпека продукції в Goodwine)



 

Семінар підійде для:

- керуючого складу
- адміністраторів
- для шефів і сушефов,
- менеджерів з сервісу/guest-менеджерів
- власників бізнесу - ресторани, Кафе, цеху по виробництву продуктів харчування і напівфабрикатів, служб доставки, для виробників продукції з метою продажу в магазинах.

Програма:

1. Що таке НАССР, чи потрібен він, які його переваги.
2. Консультанти і команда по впровадженню.
3. Основоположні терміни НАССРа: критичні точки контролю, небезпечні фактори, фіксація, коригування та коригувальні дії, безпека, ризики, ймовірність, простежуваність, критичне мислення. Основні Закони та нормативно-правові акти.
4. Бюджетів. Бюджетів. Бюджетів. Чому НАССР дешевше штрафів. На прикладі своєї компанії витрати на НАССР.
5. На яких етапах впроваджувати НАССР? Де можна скоротити?
6. Програми передумов НАССРе.( використання хімічних речовин, санітарна обробка, особиста гігієна, маркування продукції, зберігання продукції, ДСТУ та ТУ, вічна боротьба з гризунами та комахами, контроль попадання скла і сторонніх предметів, робота з відходами, контроль технологічних процесів, робота з вимірювальною технікою, постачальники.)
7. ”У мене вся кухня - 20 квадратів, куди я приткну твій НАССР?” або як впроваджувати у рамках обмеженої площі.
8. Перевіряючий - ваш кращий друг.
9. Сервіс ніхто не скасовував або як працювати зі скаргами гостей з питань НАССРа.
10. З чого почати?

 


Де та коли: