Олександр Мусатов. Управління рестораном



Семінар Олександра Мусатова.
УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ. ПРОДАЖУ, ЯКІСТЬ, ПЕРСОНАЛ.

ОЛЕКСАНДР МУСАТОВ

ТРЕНЕР-КОНСУЛЬТАНТ В СФЕРІ HORECA
З-ВЛАСНИК TRUE BURGER BAR І HENDRICK'S BAR (КИЇВ)

У рестораном бізнесі з 1998 року.

З 2002 року стояв біля витоків формування Навчального центру великої ресторанної компанії.

З 2005 року тренер-консультант в сфері HoReCa.

Автор навчальних семінарів з операційного менеджменту ресторанів, управління кухнею, управління персоналом.

Розробник Системи стандартизації ресторанів.

Творець підручників для працівників ресторанів.

Ведучий галузевих конференцій і форумів, авторських майстер-класів.

За останні 15 років реалізував проекти з розробки та впровадження стандартів для мереж ресторанів та приватних закладів.

Проводить семінари з управління рестораном: персоналом, якістю, продажами і витратами.

Консультує в питаннях управління.

Допомагає розробляти і впровадити операційні стандарти.


Де та коли: