Семінар Олександра Мусатова.
УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ. ПРОДАЖУ, ЯКІСТЬ, ПЕРСОНАЛ.
ОЛЕКСАНДР МУСАТОВ
ТРЕНЕР-КОНСУЛЬТАНТ В СФЕРІ HORECA
З-ВЛАСНИК TRUE BURGER BAR І HENDRICK'S BAR (КИЇВ)
У рестораном бізнесі з 1998 року.
З 2002 року стояв біля витоків формування Навчального центру великої ресторанної компанії.
З 2005 року тренер-консультант в сфері HoReCa.
Автор навчальних семінарів з операційного менеджменту ресторанів, управління кухнею, управління персоналом.
Розробник Системи стандартизації ресторанів.
Творець підручників для працівників ресторанів.
Ведучий галузевих конференцій і форумів, авторських майстер-класів.
За останні 15 років реалізував проекти з розробки та впровадження стандартів для мереж ресторанів та приватних закладів.
Проводить семінари з управління рестораном: персоналом, якістю, продажами і витратами.
Консультує в питаннях управління.
Допомагає розробляти і впровадити операційні стандарти.