GASTRODAY: ФРАНЦІЯ



ПРОБКА відкриває новий сезон самих атмосферних гастрономічних вихідних.

 

Запрошуємо 22 БЕРЕЗНЯ на вихідні французької кухні, які можна відвідати всією сім`єю, чудово провести час, насолодитися національними стравами Франції та поспілкуватися з шеф-кухарем.

 

В меню: хрусткі тости з французького багета з пате з курячої печінки і журавлинного мармеладу, террін з качки з фісташками, кіш лорен з сьомгою і шпинатом, французький цибулевий суп, устриці і мідії по-французьки. Бармени всіх пригостять червоним вином.

 

Дивовижна музика, гарна фотозона, програма та подарунки від ведучого, неймовірна атмосфера ресторанна ПРОБКА зроблять недільний день затишним і прекрасним.

 

Купуйте квитки зараз, адже така подія потрібно відзначати з коханими!


Де та коли: