GastroDay: Одесса



Літній сезон гастрономічних вихідних в ПРОБЦІ - триває! Таки - так.

 

Шеф-кухар ресторану Ігор Коптєв знає, якими гастрономічними вишукуваннями доставити насолоду і запрошує всіх на вихідні одеської кухні 26 липня.

 

В цей день у нас в меню: форшмак з копченим маслом на чіпах з бородінського хліба, рулетики з баклажанів, смажена тюлечка з молодою картоплею, копчена скумбрія з молодими овочами, мідії по-одеськи.

 

Дуже заманливо і апетитно, правда?

 

Крім цього вас чекає тонкий одеський гумор від ведучого, розіграші призів, класна жива музика, приваблива фотозона і краща атмосфера на нашому просторій терасі в ПРОБЦІ.

 

P. S. Як кажуть в Одесі: шоб нам так жити, як тут написано!

 

У вартість квитка входить повний безліміт по їжі.

 


Де та коли: