Літній сезон гастрономічних вихідних в ПРОБЦІ - триває! Таки - так.
Шеф-кухар ресторану Ігор Коптєв знає, якими гастрономічними вишукуваннями доставити насолоду і запрошує всіх на вихідні одеської кухні 26 липня.
В цей день у нас в меню: форшмак з копченим маслом на чіпах з бородінського хліба, рулетики з баклажанів, смажена тюлечка з молодою картоплею, копчена скумбрія з молодими овочами, мідії по-одеськи.
Дуже заманливо і апетитно, правда?
Крім цього вас чекає тонкий одеський гумор від ведучого, розіграші призів, класна жива музика, приваблива фотозона і краща атмосфера на нашому просторій терасі в ПРОБЦІ.
P. S. Як кажуть в Одесі: шоб нам так жити, як тут написано!
У вартість квитка входить повний безліміт по їжі.