Як розібратися в тому різноманітті вин, які існують на ринку?
Який зв'язок між регіонами виробництва вина і їх смаковими характеристиками?
Яке вино замовити до вашої страви в ресторані, і що вибрати для домашнього обіду?
Як правильно дегустувати вино і які правила його сервірування?
На занятті будуть розглянуті наступні питання:
- Популярні сорти винограду та основні винні регіони;
- Фактори, що впливають на якість і вартість вина;
- Основні правила і послідовність дегустації вин;
- Правила сервірування та різновиди келихів;
- Рекомендації щодо вибору вина в магазині і ресторані - на що звертати увагу;
- Правила зберігання вина;
- Основи еногастрономії (підбір вина до страви).
Також познайомимося з унікальним набором НІС ВИНА, від французького LE NEZ DU VIN і спробуємо відгадати аромати, які становлять букети вин.
В кінці заняття на вас чекає винна дегустація!
Також у вас буде унікальна можливість навчитися робити сабраж - відкриття пляшки ігристого вина з допомогою шаблі (додатково за бажанням).
Проводить: Олег Кравченко, професійний сомельє, експерт Академії світського етикету і жіночності LADY ME.