Шпаргалки ресторатора. Як побудувати успішний ресторанний бізнес
інтенсив відомого українського ресторатора, бренд-шефа і власника мережі ресторанів – Дмитра Борисова. Дмитро пройшов шлях від створення маленького ресторану з командою до 15 чоловік до цілої ресторанної імперії.
Його заклади стали улюбленим місцем для тисяч людей і сьогодні ними насолоджуються не тільки в Україні, але і в Іспанії.
«Шпаргалки ресторатора» дадуть працюючі технології, які діють сьогодні в ресторанному бізнесі.
Тут ви отримаєте досвід і поради ресторатора, який задає стандарти української horeca і побачите зсередини всю бізнесову «кухню» «Сім'ї ресторанів Діми Борисова».
Інтенсив становить 10 блоків: від концепту до роботи над помилками і розбору реальних кейсів.
Також у рамках заходу виступлять експерти з різних питань щодо ведення ресторанного бізнесу - юридичних, маркетингових, дизайну, персоналу, сервісу та ін
Відправні точки інтенсиву:
- ресторанний бізнес: ідея, концепт, тренди
- інвестування бізнесу
- розробка бізнес-плану ресторану
- командоутворення та персонал
- податки і законодавча система
- робота з постачальниками
- початок діяльності, пробний запуск
- маркетинг, реклама, просування ресторану
Дізнайтеся інструменти ресторанного бізнесу, які спрацюють і беріться за справу!