Шпаргалки ресторатора. Як побудувати успішний ресторанний бізнес



Шпаргалки ресторатора. Як побудувати успішний ресторанний бізнес

інтенсив відомого українського ресторатора, бренд-шефа і власника мережі ресторанів – Дмитра Борисова. Дмитро пройшов шлях від створення маленького ресторану з командою до 15 чоловік до цілої ресторанної імперії.

Його заклади стали улюбленим місцем для тисяч людей і сьогодні ними насолоджуються не тільки в Україні, але і в Іспанії.

«Шпаргалки ресторатора» дадуть працюючі технології, які діють сьогодні в ресторанному бізнесі.

Тут ви отримаєте досвід і поради ресторатора, який задає стандарти української horeca і побачите зсередини всю бізнесову «кухню» «Сім'ї ресторанів Діми Борисова».

Інтенсив становить 10 блоків: від концепту до роботи над помилками і розбору реальних кейсів.

Також у рамках заходу виступлять експерти з різних питань щодо ведення ресторанного бізнесу - юридичних, маркетингових, дизайну, персоналу, сервісу та ін

Відправні точки інтенсиву:

- ресторанний бізнес: ідея, концепт, тренди

- інвестування бізнесу

- розробка бізнес-плану ресторану

- командоутворення та персонал

- податки і законодавча система

- робота з постачальниками

- початок діяльності, пробний запуск

- маркетинг, реклама, просування ресторану

Дізнайтеся інструменти ресторанного бізнесу, які спрацюють і беріться за справу!


Де та коли: