Вміючи користуватися столовими приборами, Ви відчуєте себе за столом впевнено, це дозволить максимально насолодитися трапезою і продемонструвати хороші манери.
Запрошуємо Вас відвідати майстер-клас по столовому етикету. Навчання включає в себе теоретичну і практичну частину (у вигляді вечері).
Ведуча програми Катерина Лисенко - засновник ETIQKATE Studio, випускниця Швейцарської школи міжнародного етикету і протоколу Institut Villa Pierrefeu, експерт в питаннях етикету і крос-культури.
Під час теорії учасники дізнаються про існуючі стилі столового етикету і їх особливості. Вивчать мову приладів і текстильних серветок. Small talk: визначать теми за столом про які варто говорити і немає.
Учасники дізнаються про різновиди столових приладів і посуду, а так само закріпимо знання з сервіровці столу.
Практичне заняття полягає в подачі трьох страв і втілення теоретичний знань в практику. Делікатні підказки допоможуть вам стати більш впевненим у діях під час трапези.