Дводенний кондитерський майстер-клас від Анастасії Звєрєвої - Cake in Vogue



У програмі майстер - класу:

1. Робота з геометричними формами:
- створення тортів будь-якої геометричної форми
- робота над кутами і висотою.

2. Робота з багатоярусними тортами:
- теорія складання
- теорія перерахунків ваги і форм
- складність конструкцій і їх транспортування.

3. Робота з 6 видами покриттів бісквітних тортів: крем-чіз, ганаш, мастика, велюр, кандурин, папір.
- мастика (2 способи покриття тортів мастикою і приготування кремів під неї)
- ганаш (техніка вирівнювання з допомогою ганаша і практичне використання для фінального покриття)
- крем-чіз (2 види сирного крему, складання і вирівнювання тортів з допомогою крем-чизай)
- велюр (різновиди велюру, розбір дефектів і практичне використання у фінальному покритті)
- кандурин (ефект «золота/срібла/бронзи» в торті, методи нанесення фарби, різновиди барвників і можливі дефекти в готом продукті, пофарбованому фарбою).
- папір (вафельна і рисовий папір)

4. Збірка бісквітного торта:
- можливі техніки складання
- стабільність інгредієнтів
- розбір помилок: причини виникнення дефектів готового торта, проблеми з транспортуванням.

5. Робота з вафельної і рисової паперами: можливості та практичне використання для кожного виду покрита торта.

6. Цукрова флористика:
- Коротка теорія про цукрових флористики
- робота з самими універсальними і швидкими у виконанні квітами.

7. Ліплення фігурок з запрошеним майстром з ліплення - Ольгою Титаренко.

8. Робота з аерографом:
- забарвлення тортів велюром
-забарвлення тортів кандуринами.

9. Робота з силіконовими молдами, трафаретами та килимками.

10. Філософія кондитера: вміння подати готовий продукт у відповідності з вашими ідеями та цілями.


Де та коли: