Майстер-клас «Кавовий і чайний етикет»



Для любителів гарячих напоїв, які готові насолоджуватися ними вранці в домашній обстановці, на бізнес-зустрічах, у затишних кав`ярнях і навіть в дорозі.

Майстер-клас складається з двох частин: кавовий етикет етикет чаювання.

У програмі кавового етикету:
1 Історія і традиція кави.
2 Купівля, вибір і зберігання.
3 Види подачі кави.
4 Кавовий етикет.
5 Культура споживання кави в різних країнах світу.
6 Практичне заняття.

Атмосфера і етикет традиційного англійського чаювання, в програмі:
1. Історія ”Five o`clock tea”. Традиційна чайна церемонія в готелі Ritz. Як це починалося.
3. Чай як формат зустрічі. Як правильно тримати чашку і блюдце. Додавати цукор, молоко.
4. Різниця між High Tea і Afternoon Tea. Відмінність в поведінці і столовий етикет.
5. Правильна подача чаю. Спочатку чай або молоко?


Де та коли: