Oyster Week



OYSTER WEEK - новий проект гастрономічних WEEKs пройде в 15-і ресторанах Києва одночасно з 23 по 29 липня (крім вечорів п`ятниці та суботи з 18:00). Це буде справжнім фестивалем устриць, коли всі любителі красивого життя зможуть насолодитися рідкісними сортами, а також рясними наборами найпопулярніших устриць - свіжих та смачних.

Умови участі трохи нові, як для організаторів RESTO WEEK: 500 грн за сет на двох передбачає певний набір устриць, особливий у кожного учасника і 2 напою на вибір у будь-яких комбінаціях: келих димного і морського віскі Talisker 10 річної витримки, коктейль на основі Talisker, а також келих білого або ігристого вина. Що залишається незмінним: вартість сету прагне до собівартості страв, що дає можливість всім гурманам дізнатися безліч нових закладів і спробувати рекордну кількість сетів за тиждень. А для звиклих до цифри 300 UAH - за цю ціну можна спробувати 1/2 сету (тобто 1 напій і половину набору устриць). І, як завжди, щоб стати гостем устричного тижня, не потрібні ніякі запрошення - достатньо замовити сет у офіціанта в будь-якому з ресторанів-учасників.

OYSTER WEEK вважає своєю місією познайомити гостей з культурою вживання устриць - це не просто стандартний набір найпопулярніших французьких Фін де Клер, або елітних устриць зі штампом «G» - Gillardeau, не тільки розвінчання міфів про місяці вересень, жовтень, листопад та грудень, коли, як вважається, можна ласувати цим делікатесом, але і вивчення правил фудпейрінгу - димний віскі Talisker 10 річної витримки або коктейлі на ньому поєднуються з молюсками не гірше, ніж вино. Мало того, кожному гостю запропонують «ароматизувати» устрицю віскі в якості соусу. Народжений морем, він розкриє смак устриці по особливому.

Серед учасників є і автентичні устричні ресторани і бари, і заміський комплекс біля води, і ресторан, якому буде раде ваше нове вечірнє плаття, шикарні і нішеві заклади і навіть півторагодинна прогулянка по Дніпру під час вечері - на будь-який смак. Всі дні на цьому тижні пройдуть так, як ніби Київ знаходиться на березі океану, якщо, звичайно, ви заплануєте маршрути учасниками устричного тижня.

Учасники: INK restaurant, Mario, Hedonist Bar&Kitchen, Vinsanto Wine Bar, Marlin, Win Bar, to be, Bootlegger Restaurant&Bar, Pacific Oysters & Wine, Маячок, Whisky Corner, Botanic Bar, Semifreddo, Trattoria Zucca, Silver Wave

Всі сети устриць і подробиці про кожного учасника або завантажити електронну книгу ви можете на сайті restoweek.com.ua


Де та коли: