Тренінг ”Як управляти кафе, баром або рестораном”



Ви відкрили кафе, бар, ресторан, пекарню, кав'ярню,
кондитерську або готуєтеся до запуску проекту. Перед вами стоїть непросте завдання - налагодити безперебійну роботу основних процесів, що впливають на фінансовий результат.
Спеціально для власників бізнесу і керівників, ми розробили покрокову інструкцію управління закладом, впровадивши яку ви налаштуєте безперебійну роботу всіх процесів і виведіть заклад на стабільний прибуток.

? Реєстрація: http://bureaubusinessideas.com/kiev-kuk/

Дата проведення: 21 - 22 квітня
Місце проведення: Коворкінг Термінал 42, вул. Рішельєвська, 33

? ПРОПОЗИЦІЯ "МІНІМАЛЬНА ВАРТІСТЬ".
Для самих рішучих учасників, ми підготували лояльне пропозиція - участь у тренінгах, за спеціальною вартістю:

- 3 980 грн*
при оплаті одного з тренінгів з 26 березня до 29 березня (включно).
- 4 980 грн*
при оплаті одного з тренінгів з 30 березня до 9 квітня (включно).
Вартість участі без знижки: 5 490 грн.
? ПРОПОЗИЦІЯ "ПОВНИЙ КУРС".
Участь в тренінгу «Як відкрити кафе, бар або ресторан» 19 - 20 квітня, і участь у тренінгу «Як управляти кафе, баром або рестораном» 21-22 квітня.
- 7470 грн*
при оплаті двох тренінгів з 26 березня до 9 квітня (включно).
Вартість участі без знижки: 8230 грн.
?Швидка реєстрація, питання, співробітництво: +380931060777

Програма тренінгу:

21 квітня

10.30 - 11.00 Реєстрація та вітальна кава.

11.00 – 12.30 Крок 1 Фінанси та планування
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Засновник консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Для чого потрібно планування.
Плануємо прибуток закладу.
Як планувати Зарплатний фонд.
Як планувати Операційні витрати.
Як планувати Адміністративні витрати.
Як планувати витрати на маркетинг та розвиток
Планування витрат на закупівлю товарів. Визначаємо Cost Food . Розбираємо калькуляційні карти.
Як планувати Товарний запас. Визначаємо допустимі норми.
Які бувають витрати кухні, їх норми, і як їх планувати.
Як спланувати кількість гостей на кожен день. Гіпотеза оборотності посадкового місця.
Як спланувати середній чек і збільшити продажі. Мотивація персоналу.

12.30 – 12.45 перерва на Каву

12.45 – 13.45 Крок 2 Бухгалтерський облік
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Засновник консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Податкове планування.
Як скласти податкове планування.
Як контролювати бухгалтера.
Як оптимізувати податки, не порушуючи закону
Кадрова дисципліна.
Прийом на роботу працівника
Офіційне оформлення співробітника
Правила поведінки при перевірках
Касова дисципліна.
Правила ведення касової дисципліни.

13.45 – 14.45 Обід

14.45 – 16.15 Крок 3 Лідерство
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Засновник консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.

16.15 - 17.00 Крок 4 Покрокова інструкція пошуку ідеальної команди.
Експерт: Iryna Вертеба.
Менеджер проектів консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Аналіз ситуації на ринку праці.
Статистика співбесід.
Де і як розміщувати вакансії для пошуку команди.
Як зробити так, що б твій чоловік дійшов на співбесіду.
Стажування. Як зробити так, що б свої залишилися.
Програма навчання.
Тести та іспити.


22 квітня

11.00-12.30 Крок 5 Контроль
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova)
Засновник консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Контрольно-критичні точки та їх контроль.
Розробка робочих бланків для реалізації планування та їх впровадження.
Чек-листи і посадові інструкції.
Внутрішні правила та договору.
Щоденні звіти керуючого, шеф-кухаря, менеджера, касира.
Види крадіжки і як з ними боротися
Управління змінами.
Як управляти змінами в закладі
Креатив чи стратегія?
Cash flow та p&l – будуємо управлінські звіти
Аналіз.
Інвентаризація. Від куди беруться недостачі і надлишки. І як з ними боротися?
Аналіз витрат кухні або аналіз сміттєвого відра
Марочний звіт. Для чого він потрібен ?
ABC-аналіз. Вчимося будувати і читати.

12.30-12.45 перерва на Каву

12.45-13.45 Крок 6 Перевірки
Експерт: Андрій Гевко.
Засновник юридичної компанії Bargen Law Firm.
Не боятися перевірок:
- пожежна безпека
- музика в закладі.
- держспоживінспекція
- податкова інспекція
- вивіска і літні майданчики.

13.45 – 14.45 Обід

14.45-15.30 Крок 7 Розробка і впровадження стандартів ХАССП.
Експерт: Руслан Петренко.
Експерт з розробки та впровадження стандартів ХАССП.
Організація робочого процесу:
- заготовки
- стікери
- контроль.ХАСП
- списання.Звіт по списанню
- технологічні картки з фото.

15.30-16.15 Крок 8 Меню
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Засновник консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Відповідність меню концепції закладу.
Сезонні меню.
Страви-хіти (аналіз продажів).
Підбір постачальників.


16.15 – 16.30 перерва на Каву

16.30-17.15 Крок 9 Маркетинг. Зовнішній маркетинг.
Експерт: Тереза Даштоян (Tereza Dashtoyan).
Маркетолог консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Маркетолог /PR / SMM / Арт Директор – хто вам потрібніше?
Загальна стратегія розвитку на 1 рік.
Канали комунікації і точки контакту з цільовою аудиторією.
Покрокова інструкція роботи з ЗМІ та Інтернет порталами, лідерами думок і блогерами.
Планування контент-плану розвитку проекту на один місяць.
Планування бюджету на один місяць.
SMM та контент – план постів у соціальних мережах.

17.15 – 18.00 Крок 9 Маркетинг. Внутрішній маркетинг.
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Засновник консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Програми лояльності і додатки.
Частування, подарунки, свята.
Покрокова інструкція навчання персоналу сервісу та етикету.


Де та коли: