Тренінг - інструкція ”Як відкрити кафе, бар, ресторан”



Тренінг - інструкція "Як відкрити кафе, бар, ресторан",
1 - 2 березня, створений спеціально для тих, хто мріє чи планує відкрити кафе, бар, ресторан, пекарню, кав'ярню чи кондитерську.

Реєстрація за посиланням:
http://bureaubusinessideas.com/other/

При правильному підході і стратегії, ідею легко можна перетворити на успішний бізнес - проект.
Експерти - практики вже набили собі шишки замість вас, дізнайтеся практичний покроковий план як відкрити заклад c рентабельністю від 15% з першого місяця роботи.

З питань участі та співпраці телефонуйте:
+38 (093) 106 07 77

Вартість участі:
Early bird - 4 980 грн* при оплаті до 19 лютого
After buy - 5 490 грн

Тренінг "Як відкрити кафе, бар або ресторан"
1 - 2 березня, Дніпро
Місце проведення: проспект Дмитра Яворницького, 5
Освітній хаб SPALAH

Тренінг - інструкцію ми розробили:

- Для тих, хто мріє відкрити кафе, бар, ресторан, кав'ярню, пекарню, кондитерський, клуб, кальян і тд.
- Для початківців рестораторів і гастро - стартаперів.
- Адміністраторів, керівників та власників закладів.
- Інвесторів.
- SMM - фахівців, маркетологів і Арт - директорів.

Забронюйте ваша участь прямо зараз
http://bureaubusinessideas.com/other/

Навчальна програма тренінгу:

Перший день тренінгу - 1 березня

10:30 - 11:00 Початок реєстрації і вітальна кава.

11.00 – 11.30 Крок 1 Концепція.
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Керуючий партнер консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Що таке концепція і для чого вона потрібна.
Позиціонування і як його вибрати.
Продукт – формування категорій.
Цільова аудиторія і як її описати.
Відрізняйся або помри. Фішки закладу.
Назва і фірмовий стиль. Врезаемся в пам'ять.
Брендбук і Логобук – в чому їх суть.

11.30 – 12.30 Крок 2 Фінансове планування.
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Керуючий партнер консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Формування штатного розкладу.
Зарплатний фонд і премії.
Планування адміністративних витрат.
Планування операційних витрат.
Планування статей витрат по закупівлі продуктів та формування товарного запасу.
Розрахунок точки окупності.
Розрахунок повернення інвестицій і прибутку.
Розрахунок середнього чека.
Розрахунок необхідної кількості гостей.
Розрахунок оборотності одного посадкового місця.
Як прорахувати бюджет на запуск проекту.

12.30 – 12.45 перерва на Каву

12.45 – 14.00 Крок 3 Меню
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Керуючий партнер консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Вибір напрямку кухні та бару.
Пошук шеф-кухаря і шеф-бармена.
Де шукати і як перевірити.
Постановка завдань шеф-кухаря і шеф-барменові.
Структура меню кухні та бару. Цезар і Карбонара? Американо або Флет Уайт. Негроні або авторські коктейлі? Вибір страв для меню.
Розстановка обладнання кухні та господарських зон.
Підбір інвентарю і посуду.
Розрахунок собівартості і ціноутворення.
Написання номенклатури товару, технологічних та калькуляційних карт.
Як уникнути списань.
Як проводити інвентаризацію.
Стратегія формування та наповнення меню на 1 рік.
Внутрішній документообіг кухні.

14.00 – 15.00 Обід

15.00 – 15.45 Крок 5 Бухгалтерський і податковий облік
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Керуючий партнер консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Яку форму власності обрати для закладу.
Оформлення касового реєстратора та алкогольної ліцензії.
Кадрова дисципліна.
Планові перевірки.

15.45 – 17.00 Автоматизація закладу
Експерт: Семен Велентий
Директор з продажу в компанії Poster
Вибір програми обліку та складу
Вибір обладнання
Відеоспостереження і музика


Другий день тренінгу - 2 березня

10.30 - 11.00 Вітальна кава.

11.00 – 12.15 Крок 6 Вибір приміщення. Дизайн.
Ремонт.
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Керуючий партнер консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS.
Де шукати приміщення і на що звернути увагу.
Вибір дизайнера-архітектора.
Покроковий план роботи з дизайнером-архітектором.
Авторський та Технічний нагляд.
Основні помилки в роботі з дизайнером-архітектором.
Бренд і маркетинг в інтер'єрі.

12.15 – 12.30 Кава-пауза

12.30 – 13.00 Крок 7. Дозвільна документація.
Пожежна безпека та охорона праці. Держспоживінспекція
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Керуючий партнер консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS.
Договір підряду та купівлі-продажу ( ремонтні бригади, дизайнер, маркетинг, бухгалтер та інші ).
Що в ньому повинно бути?
Лайфхаки про підписання договору оренди.
Чи потрібно платити за музику.
Пожежна безпека та охорона праці.
Список документів і одержання декларації.
Держспоживінспекція або СЕС?
Що потрібно зробити, щоб працювати без хабарів і проблем.
Список документів і одержання декларації.

13.00 – 14.00 Обід

14.00 – 15.00 Крок 8 Команда
Експерт: Iryna Вертеба.
HR - фахівець BUREAU BUSINESS IDEAS.
Організаційна структура закладу.
Покроковий план пошуку команди мрії.
Як скласти опис вакансії.
Де розміщувати оголошення про пошук команди.
Секрети ефективного відбору.
Для чого потрібна програма навчання співробітника.
Посадові інструкції їх написання.

15.00 – 15.15 Кава-пауза


15.15 – 16.15 Крок 9 Маркетингова стратегія.
Експерт: Тереза Даштоян (Tereza Dashtoyan).
Маркетолог - стратег BUREAU BUSINESS IDEAS.
Що таке маркетинг і для чого він потрібен.
Внутрішній і зовнішній маркетинг.
Створення маркетингової стратегії з планом продажів.
Поліграфія і упаковка.
Точки контакту з цільовою аудиторією.
Соціальні мережі та їх переваги.
Партнерські програми / Зовнішня реклама /Журналісти / Блогери.
Маркетолог / PR / SMM / Арт-директор.
Як створити чергу на відкриття.
Повна посадка – міф чи реальність.
Впровадження / Контроль / Аналіз.

16.15 – 17.00 Крок 10 Старт проекту
Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova).
Керуючий партнер консалтингової компанії
BUREAU BUSINESS IDEAS.
Список дрібних справ і витрат.
Постачальники або закупник.
Організація підготовчого режиму.
Опрацювання та навчання команди.
Як вижити в перші дні після відкриття.

З питань участі та співпраці телефонуйте:
(093) 106 0777


Де та коли: