Літня українська гастрономія



Ресторан сучасної української кухні "Гра з вогнем" оновив меню за всіма правилами: літня їжа легка, яскрава і цікава.
Гастрономічними хедлайнерами літнього поновлення стали, звичайно, сезонні продукти.
Біла і зелена спаржа, молода картопля і зелень, цукрова полуниця і черешня, гриби Ерінг, кольрабі та Кейл. Літо не було б влітку без холодних супів. У Гра з вогнем готують окрошку на березовому квасі, з раками і шовдарь (закарпатський копчений свинячий окіст), і незрівнянний гаспачо з молодих яблук, українського перцю і з черешнею.
Шеф Олександр Якутії не залишив без уваги і м'ясні страви - каре молодого теляти, приготоване на відкритому вогні, і закритий пиріг з бараниною, нутом і м'ятою - то, що обов'язково потрібно спробувати в ресторані.
Жаркий сезон прикрасять сорбети власного приготування в Гра з вогнем - з ревеню, з базиліком і лаймом, міксом горіхів, а ще - вже полюбилося гостям морозиво з беконом і перцем чилі.

Нове з літньої гастрономії вже можна спробувати в Гра з вогнем, на Хрещатику, 6.
Резерв столу: +38 067 352 9191.


Де та коли: